Kaarten

(Rang 1)

  • vrienden € 24,75 Laatste kaarten
  • regulier € 27,50 Laatste kaarten

Grote Zaal

Ammodo masterclass bij het Concertgebouworkest

Kaarten

(Rang 1)

  • vrienden € 24,75 Laatste kaarten
  • regulier € 27,50 Laatste kaarten
De Ammodo Masterclass biedt een kans om mee te maken hoe jonge talentvolle dirigenten les krijgen van dirigent Fabio Luisi, terwijl ze op de bok staan bij het Concertgebouworkest.
Ammodo Masterclass
De Ammodo Masterclass is van onschatbare waarde voor de deelnemende dirigenten, voor jonge musici en voor iedere muziekliefhebber die meer wil weten over de fascinerende interactie tussen dirigent en orkest. Tijdens de Ammodo Masterclass dirigeren van het Concertgebouworkest worden enkele jonge talentvolle dirigenten gedurende meerdere dagen onderwezen door een vooraanstaand dirigent terwijl ze de kans krijgen het Concertgebouworkest te leiden. Dankzij livestreaming kan iedereen van dichtbij meegenieten. In de afgelopen tien jaar is de Ammodo Masterclass wereldwijd uitgegroeid tot een begrip. De masterclasses van 2020 met Iván Fischer zijn nog altijd te bekijken via concertgebouworkest.nl/nl/masterclasses.

Maestro Fabio Luisi
In juni 2022 is het de beurt aan de energieke maestro Fabio Luisi om iets van zijn kennis en ervaring te delen met de volgende generatie. Onder zijn leiding dirigeren alle deelnemers het orkest in een gevarieerde selectie werken uit het symfonische repertoire. Fabio Luisi geeft aanwijzingen en adviezen – dat kan gaan om muzikale ideeën, slagtechniek, repetitietechniek, luistervaardigheid, communicatie en leiderschap. De jonge dirigenten krijgen daarnaast feedback van orkestleden.

Musici

  • Fabio Luisi: dirigent
  • Concertgebouworkest

Kaarten

(Rang 1)

  • vrienden € 24,75 Laatste kaarten
  • regulier € 27,50 Laatste kaarten

Gratis digitaal concertprogramma

Hierin vind je het programmaoverzicht, biografieën, toelichtingen en leuke wetenswaardigheden over dit concert.

Concertprogramma’s zijn gratis voor Preludium-abonnees. Log in om je concertprogramma te lezen of te printen.

Abonnee worden? Vrienden krijgen 5 euro korting op een abonnement. Ga naar preludium.nl/abo

Bekijk het programma