Nieuws ma 6 sep. 2021

Vrienden bestellen series met voorrang

Vrienden kunnen op maandag 6 september met voorrang series bestellen die Het Concertgebouw organiseert in de periode van januari tot en met juni 2022. Zo kun je de beste plaatsen in de zaal bemachtigen.  Vanaf dinsdag 7 september 10.00 uur kan iedereen de series bestellen.

Het serie-aanbod
De programmering is misschien wel kleurrijker en diverser dan ooit! Van strijkkwartetten tot jazz en kleinschalige pop, en van intieme liedkunst tot ’s werelds grootste pianisten en de allerbeste symfonieorkesten.

  • De serie Grote Solisten keert terug met supersterren Janine Jansen en Joyce DiDonato.
  • In de serie Nieuwe Wereldsterren hoor je supertalenten Alexandra Kantorow en Isata Kanneh-Mason op het podium van de Grote Zaal.
  • Nieuw dit jaar is de serie Grote Pianisten met recitals in de Grote Zaal verzorgd door 's werelds grootste pianisten.
  • In de intieme Kleine Zaal hoor je de beste solisten en ensembles; denk aan Christoph Prégardien in de serie Vocaal 1, het Juilliard String Quartet in de serie Strijkwartetten en toppianist Julien Libeer in de serie Grote Pianisten in de Kleine Zaal.

Klik hier voor een overzicht van alle series.

Series bestellen?

Om met voorrang te kunnen bestellen dien je op www.concertgebouw.nl in te loggen met het Concertgebouw-account dat bij je Vriendenlidmaatschap hoort.